sâmbătă, 16 iulie 2011

Cum s-a format CONTUR...

Totul a inceput la scoala. Irina si Catalina au avut initiativa de a canta impreuna la un spectacol. Totul a decurs foarte bine si cele doua s-au hotarat sa infiinteze o trupa.
Zis si facut. S-au apucat de cautari. S-au dus la MC Music, dar nimic. Cand...Intr-o zi, Irina spune ca stie un tip care canta la chitara. Dupa scoala, s-au hotarat sa mearga sa vorbeasca cu el. Dupa un drum [relativ] scurt au ajuns acasa la Razvan dar acesta era la scoala asa ca i-au lasat o scrisoare bunicii lui in care au comunicat faptul ca vor sa infiinteze o trupa si sa-l intrebe daca vrea sa li se alature la chitara solo. A doua zi s-au intalnit sa cante si au ales un loc pe faleza langa o scara de bloc. A aratat fiecare ce poate si Razvan a fost de acord sa cante cu ele cand, de la etajul 4 al blocului, le face cu mana un baiat. Se pare ca acesta il cunostea pe Razvan. Coboara la ei si ii asculta si.... dupa cateva momente de tacere acesta intreaba: " Vreti sa infiintati o formatie?", acestia ii raspund ca da, iar Liviu ii intreaba daca au nevoie de Bass. Atunci au realizat ca norocul e de partea lor: Liviu s-a alaturat trupei. Tot in aceeasi zi, mai pe seara, Razvan ajunge acasa. Tatal lui il intampina si ii spune ca tocmai l-a sunat un prieten de familie ce a spus ca are un fiu care tocmai iesise dintr-o trupa. Acesta canta la tobe. Asa l-au intalnit si pe Alex.
S-au vazut, s-au placut, au cantat si au realizat ca ca se potrivesc, destinul surazandu-le, sloganul trupei fiind "Omul potrivit, la locul potrivit" !

Un comentariu: